Він такий смачний: як приготувати салат з язика
Він такий смачний: як приготувати салат з язика

Він такий смачний: як приготувати салат з язика

Ця страва поєднує в собі тепло та вишуканість. Приготований за цим рецептом язик має неперевершений смак та ніжність, інформує 24 Канал з посиланням на Сookpad.

Теплий рецепт з язика та овочів-гриль

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 400 грамів свинного язика;
– 1 болгарський перець;
– 1 ріпчаста цибуля;
– 4 зубчики часнику;.
– 8 помідорів черрі;
– 1 столова ложка олії для смаження;
– 2 столові ложки соєвого соусу;
– 1/4 перець чилі (пластівці);
– 2 столові ложки лимонного соку;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1 чайна ложка солі для варіння язика;
– 1 чайна ложка суміш перців (для варіння язика);
– 2 лаврових листи (для варіння язика).

Приготування:

  1. Язик ретельно промийте під проточною водою.
  2. Помістіть його у каструлю, залийте водою та додайте сіль, суміш перців горошком і лавровий лист.
  3. Доведіть до кипіння, зніміть ложкою накип і варіть на слабкому вогні при закритій кришці 1,5 години до готовності.
  4. Готовий язик помісіть під струмінь холодної води, почистіть і наріжте кружальцями.
  5. Розігрійте сковорідку гриль, влийте олію та викладіть язик.
  6. Очищені перець, цибулю, часник і помідор, крупно наріжте на кубики.
  7. Обсмажте овочі на сковороді-гриль, змащеній олією.
  8. З'єднайте язик і гарячі овочі-гриль.
  9. Для заправки змішайте соєвий соус, оливкову олію, сік лимона і пластівці перцю чилі.
  10. Полийте соусом овочі-гриль і язик.
  11. Подавайте салат відразу теплим.

Як смачно приготувати гречку: корисні лайфхаки для ідеальної страви

Источник материала
loader
loader