Котлетки вийдуть соковитими як ніколи: шматочок якого інгредієнта зробить з вас майстра
Котлетки вийдуть соковитими як ніколи: шматочок якого інгредієнта зробить з вас майстра

Котлетки вийдуть соковитими як ніколи: шматочок якого інгредієнта зробить з вас майстра

Якщо все правильно зробити, то котлети можуть смакувати, як страва високої кухні. А якщо додати в них шматочок вершкового масла, то вони завжди виходять соковитими. 24 Канал пропонує зберегти рецепт завжди вдалих котлет від порталу Patrioty.

Рецепт соковитих котлет

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 600 грамів яловичого фаршу;
– 3 скибочки хліба;
– 200 мілілітрів молока;
– 100 грамів маринованої цибулі;
– 4 солоні огірки;
– тостовий сир – до смаку;
– 4 зубчики часнику;
– вершкове масло – до смаку;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 1/3 чайної ложки чорного перцю.

Приготування:

  1. Змочіть хліб у молоці. Додайте в миску з хлібом та молоком фарш. Вичавіть часник і додайте спеції.

  2. Ретельно вимішайте фарш руками, щоб він став щільним. Підготуйте лист для запікання, застеливши його пергаментом.

  3. Сформуйте плоскі котлети, зробіть у центрі кожної невелике заглиблення і покладіть туди шматочок вершкового масла. Зверху додайте мариновану цибулю, солоні огірки та закрийте скибочками сиру.

  4. Випікайте 25 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

І легко, і сім'я сита за лічені хвилини: дивовижний заливний пирігз яйцем та рибою.

Источник материала
loader
loader