Кулінарна експертка Келлі Скотт поділилася секретами приготування ідеальної яєчні. Про це пише 24 Каналіз посиланням на Express.
Правила приготування яєчні
За словами Келлі, смажити яйця потрібно на сковороді з антипригарним покриттям, додаючи олію. Це гарантує, що страва виходитиме ідеальною щоразу.
Щойно олія почне пінитися, слід розбити в неї яйце.
Завжди готуйте яєчню на середньому або слабкому вогні, щоб уникнути хрустких країв,
– радить шеф-кухарка.
Як досягти бажаної консистенції жовтка
Рідкий жовток – смажте яйце, доки білок повністю не схопиться, але не перевертайте його. Злегка підсмажений жовток – обережно переверніть яєчню й тримайте на вогні ще 10 секунд. Середній ступінь просмаження – переверніть яйце та готуйте близько хвилини. Жовток матиме ніжну, "джемову" текстуру.
Яєчню можна приготувати із різним жовтком / Фото Pexels
Повністю просмажений жовток – після перевертання розчавіть жовток і дайте йому добре просмажитися.
Завдяки цим простим порадам кожен зможе приготувати ідеальну яєчню відповідно до своїх уподобань.