Їх хочуть скуштувати усі: готуємо інстаграмні японські тістечка "Моті"
Їх хочуть скуштувати усі: готуємо інстаграмні японські тістечка "Моті"

Їх хочуть скуштувати усі: готуємо інстаграмні японські тістечка "Моті"

24 Канал з посиланням на Shuba пропонує приготувати Моті з шоколадною або полуничною начинкою. Вийде не менш смачно, ніж в оригіналі!

Моті – рецепт

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 5

Інгредієнти:
– 150 грамів рисового борошна;
– 100 грамів ц
– 150 грамів в
– 30 грамів к
– 8 грамів ванільного ц

Для начинки 1:
– 100 грамів ш
– 200 грамів мля начинки 2:
– 100 грамів п

  1. Для початку підготуйте начинку. Для першої начинки шоколад поламайте шматочками, складіть у піалу, додайте молоко і поставте у мікрохвильову піч на кілька хвилин. Перемішайте, відставте в сторону, нехай охолоне.
  2. Для другої начинки полуницю помийте і обсушіть.
  3. У тісто можна додати барвники. Це може бути сік чорниці, ожини або харчовий барвник.
  4. Візьміть миску (не металеву), насипте в неї рисове борошно, цукор, ванілін і налийте воду. Перемішайте, поки маса не стане однорідною.
  5. Накрийте миску харчовою плівкою і поставте у мікрохвильову піч на 2 – 3 хвилин. Потім знову перемішайте і трохи охолодіть. Маса буде липкою, тому дошку для тіста присипте крохмалем і викладіть на неї рисове тісто.
  6. Розділіть його на порційні шматочки і зробіть з них коржики. На середину кожного викладіть ложкою шоколадну масу або полуницю, обережно защипніть і сформуйте кульки.
  7. Викладіть на блюдо і зразу подавайте до столу.

Смачного!

Сподобався десерт? Тоді приготуйте і вафельні трубочки з білковим кремом.

Источник материала
loader