Дуже шоколаднооо: готуємо брауні, від якого неможливо відірватися
Дуже шоколаднооо: готуємо брауні, від якого неможливо відірватися

Дуже шоколаднооо: готуємо брауні, від якого неможливо відірватися

Хрусткий зовні та вологий всередині – таким має бути ідеальний брауні. Рецептом шоколадного брауні з фундуком ділиться 24 Канал з посиланням на переможницю "МастерШеф" Аліну Бурик.

Брауні з фундуком

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:
– 180 грамів чорного шоколаду;
– 150 грамів вершкового масла;
– 3 яйця;
– 150 грамів цукру;
– 50 грамів борошна;
– 1/2 чайної ложки розпушувача;
– 50 грамів фундука;
– 50 грамів молочного шоколаду.

Приготування:

  1. На паровій бані розтопіть шоколад та вершкове масло. Потім відставте, аби маса трошки охолонула.
  2. Добре перетріть чи збийте міксером яйця з цукром. Додайте борошно з розпушувачем та розмішайте до однорідності.
  3. З'єднайте дві суміші та добре перемішайте до однорідності.
  4. Потім додайте до цієї маси подрібнені фундук та молочний шоколад.
  5. Вилийте тісто у форму діаметром 20 – 22 сантиметри, вистелену пергаментом. Випікайте брауні у розігрітій до 160 градусів духовці 25 – 30 хвилин.
  6. Повністю охолодіть перед подачею – помістіть брауні в холодильник. Подавайте з кулькою морозива.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і ніжне печиво з кремом.

Источник материала
loader
loader