/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ff9ba760e3462a74f5048104ed6dd4616.jpg)
Такий зробить не кожна кондитерська: ніжний торт "Сніжний пух" – насолода без випікання
Цей десерт відкриє перед вами нові грані кулінарного мистецтва, поєднання смаків та рівень насолоди від смаколика, передає 24 Канал з посиланням на Smakosze.
Рецепт торта "Сніжний пух"
- Час: 40 хвилин + час в холодильнику
- Порцій: 12
Інгредієнти:
– 200 мілілітрів вершків 30%;
– 2 лимонних желе;
– 1 кілограм коров'ячого сиру;
– 45 грамів цукрової пудри;
– 100 грамів печива;
– 60 грамів кокосової стружки;
– 30 грамів цукру;
– 15 грамів вершкового масла.
Приготування:
- Желе розчиняємо в 0,5 літра окропу та залишаємо вистигати.
- Збиваємо вершки міксером, потім з'єднуємо з сиром.
- Повільно додаємо згусле желе в масу.
- На дно застеленої пергаментом форми викладаємо печиво, заливаємо суміш.
- Вершкове масло топимо на сковороді, додаємо цукор та кокосову стружку, смажимо до коричневого кольору.
- Посипаємо торт стружкою та залишаємо в холодильнику на 2 години.
Смачного!
Котлети будуть надзвичайно соковиті: який інгредієнтце гарантує.

