Його готують усі: той самий рецепт нашумілого десерту "Бала Баяна"
Його готують усі: той самий рецепт нашумілого десерту "Бала Баяна"

Його готують усі: той самий рецепт нашумілого десерту "Бала Баяна"

Популярність на них зростає щодня, і Мережу заполонили рецепти смаколика. Тому сьогодні 24 Канал з посиланням на "Смачна кухня з Наталією Данилюк" пропонує і вам приготувати нашумілий десерт "Бала Баяна".

"Бала Баяна" – рецепт

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 10 – 12

Інгредієнти для кокосової начинки:
– 50 грамів кокоса;
– 20 грамів вершкового масла;
– 150 грамів згущеного молока.

Для карамелі:
– 110 грамів цукру;
– 35 грамів води;
– 50 грамів глюкозного сиропу;
– барвник – за бажанням.

Приготування:

  1. Для начинки змішайте згущене молоко, кокосову стружку та вершкове масло у каструлі. Постійно помішуючи, нагрівайте на середньому вогні до загустіння.
  2. Дайте отриманій масі охолонути, сформуйте маленькі кульки й відправте в морозильну камеру. Трохи згодом насадіть їх на шпажки та знову помістіть в морозилку. Приблизний час – 25 хвилин.
  3. Для карамелі в сотейнику змішайте цукор, воду, глюкозний сироп та барвник (за бажанням). Доведіть до кипіння, скрутіть газ і продовжуйте варити ще 5 хвилин.
  4. Зніміть сироп з вогню та швидко занурюйте в нього охолоджені кульки. Дайте їм застигнути й куштуйте.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді ловіть ще рецепт неймовірної "Королівської ватрушки".

Источник материала
loader
loader