Неймовірно ніжний паштет з особливим інгредієнтом: секретний рецепт делікатесу
Неймовірно ніжний паштет з особливим інгредієнтом: секретний рецепт делікатесу

Неймовірно ніжний паштет з особливим інгредієнтом: секретний рецепт делікатесу

Приготувавши її один раз – вже неможливо забути. Рецептом паштету з печериць ділиться 24 Канал з посиланням на Субота.

Паштет з печериць – рецепт

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 300 грамів печериць;
– 1 морква;
– 2 цибулі;
– 1 помідор;
– 40 грамів вершкового масла;
– часник;
– сіль, перець, спеції – до смаку;
– петрушка;
– рослинна олія.

Приготування:

  1. Запечіть овочі, збризкавши олією при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин.
  2. Готові інгредієнти помістіть у блендер. Додайте зелень, перець, сіль і трохи вершкового масла. Подрібніть.
  3. Тепер доповніть масу дрібно нарізаною петрушкою, перцем чилі та часником. Посоліть та поперчіть – готово.
  4. Паштет ідеально смакує з підсушеним хлібом.

Смачного!

Це теж приємно здивує: готуємо намазку зі скумбрії.

Источник материала
loader
loader