Один інгредієнт змінить усе: як гарантовано отримати м'яке та еластичне тісто до пельменів
Один інгредієнт змінить усе: як гарантовано отримати м'яке та еластичне тісто до пельменів

Один інгредієнт змінить усе: як гарантовано отримати м'яке та еластичне тісто до пельменів

Кожна господиня повинна мати рецепт тіста для пельменів, працювати з яким буде приємно, а результат прогнозовано буде найкращим. 24 Канал пропонує наступного разу готувати пельмені з рецептом тіста від УНІАН.

Рецепт тіста на пельмені

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 280 грамів борошна;
– 90 мілілітрів молока;
– 90 мілілітрів води;
– 2 столові ложки соняшникової або оливкової олії;
– 1/2 чайної ложки солі.

Приготування:

  1. Змішайте молоко з водою і підігрійте до закипання.
  2. Просійте борошно і додайте сіль. Зробіть у борошні поглиблення, влийте олію, гарячу молочну суміш і швидко перемішайте.
  3. Потім вимішуйте руками, доки не утвориться однорідне еластичне тісто. Накрийте його, щоб не обвітрилося, і залиште відпочити.
  4. Розкачайте тісто у вузький рулет, наріжте на шматочки і розкачайте їх у кружечки. Після цього можна ліпити пельмені.
  5. При повторному розкачуванні тісто буде гумовим і тугим на дотик, тому важливо залишити його відпочити після замісу.

Смачного!

Вечеря за 10 хвилин: рецептина кожен день.

Источник материала
loader