/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F2790747c5ecbbc2d8f1ee993c44d07e4.jpg)
Цілим шматком чи перемолоти у фарш: як краще зберігати м'ясо у морозилці
Морозити м'ясо цілим шматком чи перемолоти у фарш – це справа вподобань. Однак цей вибір може вплинути на термін придатності м'яса, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Яке м'ясо довше зберігається
Сире м'ясо може зберігатися у холодильнику до 5 днів, тому коли вам не вдається його використати, краще заморозити на майбутнє. Це дозволить скористатися свіжим м'ясом у будь-який момент.
Фарш зі свинини добре зберігається у морозилці / Фото Freepik
Яловичина може пролежати у морозилці до 9 місяців, незалежно від форми зберігання. А от зі свининою ситуація інша.
Якщо зберігати її цілими шматками, то використати м'ясо належить впродовж 2 місяців. Можна перемолоти свинину на фарш, що продовжить термін її зберігання ще на місяць, однак виходити за ці часові рамки не рекомендується.
Це насправді доволі легко: рятуємо тісто, яке не росте.

