Ягідні мафіни до чаю: готуємо ніжні повітряні кексики, що тануть в роті
Ягідні мафіни до чаю: готуємо ніжні повітряні кексики, що тануть в роті

Ягідні мафіни до чаю: готуємо ніжні повітряні кексики, що тануть в роті

Приготувати їх швидко і легко, а зі столу вони зникають ще швидше. Рецептом мафінів з ягодами ділиться 24 Канал з посиланням на WomanLife.

Мафіни з ягодами

  • Час: 50 хвилин
  • Порції: 8 – 10

Інгредієнти:
– 180 грамів борошна;
– 120 грамів цукру;
– 100 грамів сметани;
– 70 грамів вершкового масла;
– 2 яйця;
– 10 грамів розпушувача;
– 1 чайна ложка ванільного цукру;
– дрібка солі;
– ягоди – на вибір;
– шоколад – за бажанням.

Приготування:

  1. У глибокій мисці збийте масло з цукром, додаючи ванільний цукор.
  2. Яйця додавайте по одному, збиваючи суміш. Покладіть сметану й ретельно збийте.
  3. Маленькими порціями додавайте борошно, змішане з розпушувачем та сіллю. Додайте ягоди та шоколад.
  4. Розкладіть масу у формочки для кексів, заповнивши на 3/4.
  5. Випікайте мафіни у духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 30 – 35 хвилин.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і шоколадну ковбаску, як в дитинстві.

Источник материала
loader
loader