/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F31c059fa27ce52c73ff6cdceb8f214a8.jpg)
Якість має значення: як перевірити кисломолочний сир – дієві поради, з якими вас не обмануть
Якісні продукти – гарантія безпеки та смаку. І це те, про що повинна вміти потурбуватися кожна господиня. На що звертати увагу при купівлі кисломолочног сиру розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Як обирати кисломолочний сир
Найперше, на що вартує звернути увагу – наявність сироватки в упаковці. Якщо її багато, це може свідчити про порушення технологчного процесу на виробництві або неправильне транспортування, що призвело до виділення вологи.
Обираємо якісний продукт / Фото Freepik
Якісний продукт відрізняється однорідною консистенцією, а наявність грудочок може бути наслідком поганого збивання, неправильної температури або проблем зі згортанням білка.
Якщо сирна маса вільно переміщається в упаковці, ніби всохла, це також може вказувати на порушення температурного режиму при транспортуванні. Для швидкої перевірки консистенції достатньо обережно потрясти упаковку: якщо рідина явно "булькає" – це ознака надмірної сироватки.
Спеції будуть ще ароматнішими: простий лайфхак досвідчених кулінарів.

