
Навіть терти не потрібно: деруни за цим рецептом вас приємно здивують
Деруни, приготовані з подрібненої таким чином картоплі, виходять пишними, а також ніжнішими й м'якшими, ніж звичайні. Рецептом дерунів, які навіть терти не потрібно, ділиться 24 Канал з посиланням на Storinka.
Деруни, які навіть терти не потрібно
- Час: 30 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 500 грамів картоплі;
– 1 яйце;
– 1 цибуля ріпчаста;
– 2 столові ложки борошна;
– 50 мілілітрів рослинної олії;
– сіль, чорний мелений перець – до смаку.
Приготування:
-
Картоплю та цибулю помийте і очистьте. Наріжте шматочками. Закиньте в чашу блендера та перебийте на високих швидкостях.
- Масу, що вийшла, перекладіть в глибоку тарілку на 5 хвилин. Отриманий сік злийте, трохи відіжміть картоплю.
- У підсушену картопляну масу вбийте яйце. Всипте потрібну кількість борошна, додайте сіль і перець, ретельно перемішайте.
- Обсмажте деруни на олії на прогрітій сковороді. Смажте до апетитної золотистої скоринки з обох боків.
Смачного!
Теж приготуйте: картопляні зрази з капустою.

Как правильно замораживать мясо в морозилке: целым куском или перемолоть
TSN

Нереально сытно и вкусно: рецепт старинного украинского блюда
Telegraf

Когда лучше всего высевать морковь в открытую почву весной 2025 года
Comments UA

Салат с черемшей и яйцами: рецепт блюда из доступных продуктов
TSN

Самое модное решение весны 2025 года: что такое челка "почтовый ящик" и кому она подходит
TSN

Гороскоп на четверг 27 марта 2025 года
UAToday

Люди, рожденные в эти 6 дат, обречены на богатство
Comments UA