Ні яєць, ні молока: пісний манник, який смакуватиме краще за торт
Ні яєць, ні молока: пісний манник, який смакуватиме краще за торт

Ні яєць, ні молока: пісний манник, який смакуватиме краще за торт

Для приготування манника потрібні прості та доступні інгредієнти. В ньому навіть немає яєць та молока, тому він чудово смакуватиме у піст, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Рецепт манника

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 1 склянка манки;
– 1 склянка цукру;
– 1 склянка борошна;
– 1 склянка води;
– 70 мілілітрів води;
– 10 грамів розпушувача;
– дрібка солі;
– ванільний цукор до смаку;
– фрукти – за бажанням.

Приготування:

  1. Змішайте в мисці манну крупу, цукор і воду. Добре розмішайте і залиште на 20 хвилин, щоб манка набухла.
  2. Додайте сіль, ванільний цукор, масло і знову розмішайте. Додайте просіяне борошно і розпушувач, замісіть тісто.
  3. Вилийте тісто у змащену форму. Якщо хочете, покладіть зверху фрукти, наприклад, яблука.
  4. Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, близько 1 години.
  5. Дайте пирогу трохи охолонути, потім наріжте і подавайте.

Смачного!

Чи треба мити печериці: що кажуть відомі шефи.

Источник материала
loader
loader