/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F74db4ff0bcb52c11d2760074658aac44.jpg)
Ні яєць, ні молока: пісний манник, який смакуватиме краще за торт
Для приготування манника потрібні прості та доступні інгредієнти. В ньому навіть немає яєць та молока, тому він чудово смакуватиме у піст, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Рецепт манника
- Час: 1 година 30 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 1 склянка манки;
– 1 склянка цукру;
– 1 склянка борошна;
– 1 склянка води;
– 70 мілілітрів води;
– 10 грамів розпушувача;
– дрібка солі;
– ванільний цукор до смаку;
– фрукти – за бажанням.
Приготування:
- Змішайте в мисці манну крупу, цукор і воду. Добре розмішайте і залиште на 20 хвилин, щоб манка набухла.
- Додайте сіль, ванільний цукор, масло і знову розмішайте. Додайте просіяне борошно і розпушувач, замісіть тісто.
- Вилийте тісто у змащену форму. Якщо хочете, покладіть зверху фрукти, наприклад, яблука.
- Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, близько 1 години.
- Дайте пирогу трохи охолонути, потім наріжте і подавайте.
Смачного!
Чи треба мити печериці: що кажуть відомі шефи.

