Крафтяр із Закарпаття виготовляє сало та м’ясо в шоколаді
Крафтяр із Закарпаття виготовляє сало та м’ясо в шоколаді

Крафтяр із Закарпаття виготовляє сало та м’ясо в шоколаді

Джерело фото: AgroPortal.ua / Сало в шоколаді

В асортименті українського бренду SoYKa chocolate, який працює на Закарпатті, з’явився шоколад із альтернативними версіями дубайської начинки — шоколад зі сливовим лекваром, в’яленим м'ясом і салом із темним хлібом.

Про це AgroPortal.ua розповіла засновниця SoYKa chocolate Юлія Савинська.

Виробник також пропонує цукерки з різними начинками: арахіс із катаїфі та фісташка з катаїфі (дубайська начинка), неочікувані поєднання, такі як сир дор-блю та пармезан, а також традиційні українські — вишня та мак.

Шоколатьє робить акцент на цікаві поєднання, щоб привернути увагу та задовольнити попит найвибагливішого клієнта.

Какао-боби у виробництві підприємиця використовує з Венесуели та Мадагаскару. За її спостереженнями, вони в середньому подорожчали вдвічі. А вартість какао-масло зросла майже вчетверо.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua

Источник материала
loader
loader