Ниткою, келихом чи ножем: як гарно розрізати торт на порційні шматочки
Ниткою, келихом чи ножем: як гарно розрізати торт на порційні шматочки

Ниткою, келихом чи ножем: як гарно розрізати торт на порційні шматочки

Розрізання торта вимагає точної та елегантної техніки. Ось декілька порад, як легко порізати торт на шматочки, пише 24 Канал з посиланням на Arguments.

Як легко розрізати торт на порційні шматочки

Бісквіт можна розрізати під будь-яким кутом не лише ножем, але й міцною тонкою ниткою. Однак важливо дочекатися, поки бісквіт охолоне, перш ніж спробувати цю техніку.

Пісочні торти можна нарізати звичайним гострим ножем, поки вони ще теплі.

Нарізати торт типу "Наполеон" – з ніжного листкового тіста – на порційні шматочки варто лише після того, як він ретельно просочиться кремом або сиропом.

Як акуратно нарізати торт Наполеон
Як акуратно нарізати торт "Наполеон" / Фото Unsplash

Експерти рекомендують промивати ножі кип'яченою водою після кожного розрізу. Вважається, що ця техніка підвищує точність і візуальну привабливість шматочків їжі.

А ви знаєте: що зробити, щоб начинка не "втікала" з випічки.

Источник материала
loader
loader