"Великодній вінок": кращого салату на Пасху не існує – гості благатимуть добавки й рецепту
"Великодній вінок": кращого салату на Пасху не існує – гості благатимуть добавки й рецепту

"Великодній вінок": кращого салату на Пасху не існує – гості благатимуть добавки й рецепту

Салат поєднує в собі прекрасні інгредієнти, такі як авокадо, фенхель, редиска і копчений лосось, а довершує їх свіжий аромат лимона та трав. Рецептом найкращого салату на Пасху ділиться 24 Канал з посиланням на Honest Catch.

Салат "Великодній вінок з копченим лососем"

  • Час: 25 – 30 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 100 грамів копченого лосося;
– 4 невеликі огірки;
– 1 фенхель;
– 1 пучок редиски;
– 3 авокадо;
– трохи оливкової олії;
– 100 г крем-сиру;
– сік і цедра одного лимона;
– мікрогрін для прикраси.

Приготування:

  1. Очистьте огірки від шкірки, поріжте на довгі смужки й скрутіть їх у невеликі рулетики.
  2. Дрібно наріжте фенхель і замаринуйте з невеликою кількістю лимонного соку, солі та оливкової олії. Наріжте редиску тонкими скибочками.
  3. Авокадо очистьте від шкірки, видаліть кісточку і розімніть м'якуш виделкою в кремове пюре.
  4. Додайте крем-сир, приправте лимонним соком і невеликою кількістю цедри, а також сіллю та перцем.
  5. Рівномірно розподіліть крем з авокадо у вінок на великій тарілці. Зверху по черзі викладіть фенхель, копчений лосось, скибочки редиски та рулетики з огірків і прикрасьте мікрогріном.

Смачного!

Теж приготуйте: салат з помідорів і плавленого сирку, який готується за 5 хвилин.

Теги по теме
Пасха
Источник материала