Це легко, швидко і дуже смачно: готуємо сирні вафлі з зіркою "VIP Тернопіль" Тетяною Песик
Це легко, швидко і дуже смачно: готуємо сирні вафлі з зіркою "VIP Тернопіль" Тетяною Песик

Це легко, швидко і дуже смачно: готуємо сирні вафлі з зіркою "VIP Тернопіль" Тетяною Песик

Тетяна Песик завоювала народну любов як талановита комікеса, чиї номери з Тарасом Стадницьким та Володимиром Гевком викликають такий приємний сміх. Багато часу зірка присвячує шоу на "Новому каналі", але це не заважає їй насолоджуватися улюбленими стравами, розповідає 24 Канал.

Один з її "коронних" рецептів – сирні вафлі. Ця страва відома ще з Середньовіччя та часто з'являлася на столах короліві і предстаників шляхетних родів.

Та справжній вафельний бум відбувся у XVII столітті, коли винайшли зручну вафельницю у формі сковорідки. Нині відомо понад 100 різновидів ласощів, не кажучи вже про кількість рецептів.

Це може бути як варіант легкого сніданку! За бажанням, викладіть на готові вафлі крем-сир, руколу, помідори чері, перо зеленої цибулі та червону рибку. Якщо ж не хочете, буде смачно й без добавок,
– каже Тетяна Песик.

Рецепт сирних вафлів від Тетяни Песик

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 1 пачка сир кисломолочного сиру (180 грамів);
– 1 яйце;
– 1 столова ложка борошна;
– дрібка солі;
– 1 чайна ложка крохмалю;
– 2 – 3 гілочки петрушки.

Приготування:

  1. У глибокій тарілці розімніть сир виделкою. Додайте яйце й перемішайте.
  2. Всипте борошно та крохмаль. Доведіть до смаку сіллю. Подрібніть петрушку й ретельно змішайте всі інгредієнти.
  3. Обсмажте на вафельниці або домашньому грилі без додавання олії. На сирних вафлях з обох боків має утворитися золотиста скоринка.

Смачного!

І головне – без борошна: як зробити сирники, які тримають форму.

Источник материала
loader
loader