/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F2a619cf4d257a99f9475e5c903943772.jpg)
Це легко, швидко і дуже смачно: готуємо сирні вафлі з зіркою "VIP Тернопіль" Тетяною Песик
Тетяна Песик завоювала народну любов як талановита комікеса, чиї номери з Тарасом Стадницьким та Володимиром Гевком викликають такий приємний сміх. Багато часу зірка присвячує шоу на "Новому каналі", але це не заважає їй насолоджуватися улюбленими стравами, розповідає 24 Канал.
Один з її "коронних" рецептів – сирні вафлі. Ця страва відома ще з Середньовіччя та часто з'являлася на столах короліві і предстаників шляхетних родів.
Та справжній вафельний бум відбувся у XVII столітті, коли винайшли зручну вафельницю у формі сковорідки. Нині відомо понад 100 різновидів ласощів, не кажучи вже про кількість рецептів.
Це може бути як варіант легкого сніданку! За бажанням, викладіть на готові вафлі крем-сир, руколу, помідори чері, перо зеленої цибулі та червону рибку. Якщо ж не хочете, буде смачно й без добавок,
– каже Тетяна Песик.
Рецепт сирних вафлів від Тетяни Песик
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 1 пачка сир кисломолочного сиру (180 грамів);
– 1 яйце;
– 1 столова ложка борошна;
– дрібка солі;
– 1 чайна ложка крохмалю;
– 2 – 3 гілочки петрушки.
Приготування:
- У глибокій тарілці розімніть сир виделкою. Додайте яйце й перемішайте.
- Всипте борошно та крохмаль. Доведіть до смаку сіллю. Подрібніть петрушку й ретельно змішайте всі інгредієнти.
- Обсмажте на вафельниці або домашньому грилі без додавання олії. На сирних вафлях з обох боків має утворитися золотиста скоринка.
Смачного!
І головне – без борошна: як зробити сирники, які тримають форму.

