/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fec4eb7df12462571d299201ef241205b.jpg)
Найкращий смак дитинства: готуємо домашнє морозиво з молока
Зробити морозиво вдома власноруч дуже легко і швидко – не потрібно особливих гаджетів чи інгредієнтів. Рецептом домашнього морозива з молока ділиться 24 Канал.
Домашнє морозиво з молока
- Час: 20 хвилин (5 годин застигання)
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 склянка молока (від 2,5% жирності);
– 1 яйце;
– 2 столові ложки цукру;
– ванілін – на смак.
Приготування:
- Розмішайте до однорідної маси яйце з цукром та ваніліном. В готову суміш влийте молоко, помішуючи.
- Поставте суміш на малий вогонь. Як тільки маса нагріється, зніміть її з вогню та збийте міксером.
- Розподіліть суміш по формах та поставте в морозильну камеру на 5 годин.
- Готовий десерт прикрасьте тертим шоколадом, сиропами, джемами, свіжими фруктами тощо.
Готово!
Теж смачно: торт "Наполеон"за 30 хвилин.

