/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ff2ad22a48a629c57f1b89932d888ffc9.jpg)
Про нього знають лише досвідчені кулінари: соус з 2 інгредієнтів для мʼяса, риби та салатів
Соус з меду та гірчиці вражає універсальністю, адже виходить солодким, гірким, кислим та солоним водночас. Як його приготувати та для яких страв використовувати – розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Як готувати соус
Мед та французьку гірчицю змішуємо в однакових пропорціях, зазвичай беруть по 2 столові ложки. Гірчицю можна взяти іншу, але вона не повинна бути надто гострою.
Після цього треба додати столову ложку лимонного соку, 3 столові ложки оливкової олії та добре перемішати. І все – ваш універсальний соус готовий.
Для яких страв його використовувати
Дуже добре цей соус буде смакувати з мʼясом. Він може бути маринадом, глазурʼю або звичайним додатком при подачі.
Також він може стати заправкою для салатів. Дуже добре себе проявляє з рецептами, в яких використовують горіхи.
Коли ви будете наступного разу запікати картоплю, обовʼязково полийте її цим соусом. Смак звичного гарніру буде незабутнім.
А коли ви поспішатимете та готуватимете сендвічі, то кращої намазки на основу просто не знайти.
Гарно виглядає та чудово смакує: як приготувати торт "Бите скло".

