Король салатів: готуємо класичний "Цезар" – він підкорює усіх
Король салатів: готуємо класичний "Цезар" – він підкорює усіх

Король салатів: готуємо класичний "Цезар" – він підкорює усіх

Не обовʼязково чекати свята, аби насолодитися улюбленим салатом "Цезар". Класичний варіант з куркою цілком можна відтворювати хоч кожного дня, розповідає 24 Канал з посиланням на Fajne gotowanie.

Рецепт салату "Цезар" з куркою

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 великих курячі курячих філе;
– 1 велика головка салату Ромен (390 грамів);
– 10 штук помідорів черрі;
– 5 столових ложок тертого пармезану;
– 3 великих скибки хліба;
– 3 столові ложки майонезу;
– 1 столова ложка гірчиці;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– спеції: сіль, перець, прованські трави, подрібнений часник – до смаку.

Приготування:

  1. Куряче філе наріжте невеликими шматками, приправте сіллю та перцем, викладіть на гарячу сковороду-гриль.
  2. Обсмажуйте м’ясо з усіх боків до утворення апетитної скоринки, після чого залиште остигати.
  3. Коли м’ясо стане холодним, наріжте його крупнішими кубиками та перекладіть у глибоку миску.
  4. Салат ромен промийте, обсушіть і наріжте невеликими шматочками, додайте до курки.
  5. Хліб поріжте великими кубиками, підсмажте на сковороді з ложкою оливкової олії, додавши подрібнений зубчик часнику.
  6. Після підрум’янювання грінки остудіть і додайте до салату.
  7. Помийте помідори, розріжте їх навпіл і змішайте з іншими інгредієнтами.
  8. Змішайте майонез, гірчицю, подрібнений часник, сіль і перець в окремій посудині — цим соусом заправте салат.
  9. Зверху рясно посипте тертим сиром.

Смачного!

Він просто дивовижний: торт зі смаком морозива без випікання.

Источник материала
loader
loader