Для гаманця радість, а готується елементарно: ситна запіканка з кабачків
Для гаманця радість, а готується елементарно: ситна запіканка з кабачків

Для гаманця радість, а готується елементарно: ситна запіканка з кабачків

Ще й готується за лічені хвилини. Рецептом ситної кабачкової запіканки ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогерку @polli_cooking.

Запіканка з кабачків

  • Час: 1 година
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів кабачків;
– 100 грамів сиру;
– 2 яйця;
– 100 грамів борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– сіль, часник, перець – на смак.

Приготування:

  1. Кабачок та сир натріть на терці та додайте всі інші інгредієнти.
  2. Перемішайте масу до однорідності та перекладіть в форму для запікання.
  3. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 – 45 хвилин до утворення золотистої скоринки.
  4. Після того, як дістали запіканку дайте їй трішки охолонути та стабілізуватись.

Смачного!

Цікаво: як приготувати ідеальні сирники.

Источник материала
loader
loader