/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb64654565564dae84be30e1850ff8997.jpg)
Його вже вважають кращим за борщ: "сільський" суп, який зʼїдають одразу, скільки б не наготували
Навіть якщо ваші рідні не дуже полюбляють перші страви, цей суп вони точно розхвалюватимуть. А господинь він потішить своєю простотою та бюджетністю, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Господинька".
Рецепт "сільського" супу
- Час: 1 година 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 цибуля;
– 1 морква;
– 3 картоплини;
– 2 літри води;
– 1 чайна ложка солі;
– олія;
– 30 грамів вермішелі;
– петрушка;
засмажка:
– 1 цибуля;
– 1 червоний болгарський перець;
– 400 грамів фаршу;
– 2 зубчики часнику;
– 1 помідор;
– сіль та перець до смаку;
– 1 чайна ложка базиліку.
Приготування:
- У каструлю вливаємо олію та обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю.
- Додаємо моркву та картоплю, трішки обсмажуємо, вливаємо воду, накриваємо кришкою та варимо 25 хвилин.
- На сковорідці обсмажуємо цибулю, потім додаємо перець та фарш. Наприкінці додаємо помідор, солимо та перчимо.
- Додаємо засмажку у каструлю, всипаємо вермішель та варимо на слабкому вогні 15 хвилин.
- Наприкінці додаємо петрушку.
Смачного!
Найлегший десерт: ароматна шарлотка з фруктами.

