Від них будуть в захваті усі: готуємо цукерки "Трюфель-тирамісу"
Від них будуть в захваті усі: готуємо цукерки "Трюфель-тирамісу"

Від них будуть в захваті усі: готуємо цукерки "Трюфель-тирамісу"

Вони сподобаються всім! Рецептом цукерок трюфель-тірамісу ділиться 24 Канал з посиланням на кулінарку Лізу Глинську.

Цукерки трюфель-тірамісу

  • Час: 3 години 30 хвилин
  • Порції: 50

Інгредієнти:
– 400 грамів печива Савоярді;
– 200 грамів маскарпоне;
– 70 мілілітрів кави американо або апельсиновий сік;
– 20 мілілітрів чорного рому;
– 80 грамів цукрової пудри;
– 100 грамів молочного шоколаду;
– 180 мілілітрів вершків 15-35%;
– 40 грамів какао-порошку.

Приготування:

  1. Зробіть з печива Савоярді крихту. Змішайте в мисці: маскарпоне, цукрову пудру, теплу каву та ром. Перемішайте вінчиком до однорідної консистенції.
  2. Розігрійте вершки до паріння та змішайте з шоколадом. Від тепла вершків шоколад має розтопитися. Додайте теплу шоколадну масу до кавового маскарпоне.
  3. Тепер крихту з Савоярді та знову перемішайте. Крихта має зволожитися.
  4. Накрийте масу харчовою плівкою та приберіть в холодильник на 3 години для стабілізації.
  5. Дістаньте масу тирамісу та сформуйте невеличкі кульки. Просійте через сито какао-порошок та обваляйте кульки в ньому.

Цукерки готові!

Теж смакуватиме: неймовірні шоколадні кекси.

Источник материала
loader
loader