Станет фаворитом завтрака: как вкусно приготовить галету с сочной начинкой
Станет фаворитом завтрака: как вкусно приготовить галету с сочной начинкой

Станет фаворитом завтрака: как вкусно приготовить галету с сочной начинкой

Галета на сніданок може стати справжнім відкриттям для всієї родини.Хрустке тісто, соковита начинка та неймовірний аромат підкорить з першого шматочка.А головне - готується легко та швидко.Тісто:борошно - 170 грвершкове масло - 40 грсіль , цукор - 0,5 ч. л.розпушувач - 1 ч. л.вода - 4 ст. л.Начинкагриби - 300 грцибуля - 1 штвʼялені помідорки - 6-8 штяйця - 3 штсир з пліснявою - 1 ч.л.крем сир 1 ст. л Філадельфія1 жовток для змащування країв галети.Борошно зʼєднати з розпушувачем , додати сіль, цукор, перемішати. Додати вершкове масло і перетерти руками в крихту.Влити холодну воду, перемішати ложкою, потім продовжити формувати тісто руками. Готове тісто покласти в пакет і покласти в холодильник поки готуєте начинку.Цибулю нарізати півкільцями, а гриби маленькими шматочками. Обсмажити до готовності, додати вялені помідори, крем-сир, сир з пліснявою. Перемішати. Тушкувати 5 хв на середньому вогні.Галету розділити на три частини (кожна десь 98-100 гр)Тонко розкачати в коло та викласти на середину начинку, сформувати галету і викласти зверху яйце. Посолити.Запікати у духовці при 200С градусах 11 хв.

Источник материала
loader