/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F25205948c11e41519b523120c79ea620.jpg)
Він просто розриває тренди: рецепт "того самого" шашлику "Наполеон"
Головне у приготуванні цього шашлику – заморозити його мінімум на 5 годин. Так воно буде добре нарізатись та не "розпадатись" під час смаження. А ще його готують на високому вогні, "запечатавши" всі 4 сторони, розповідає 24 Канал з посиланням на інстаграм she_ri.
Рецепт шашлику "Наполеон"
- Час: 45 хвилин + заморожування
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 кілограм телятини;
– 500 грамів бекону;
– 400 грамів томатів пелатті;
– 3 зубчики часнику;
– 1 перець чилі;
– пучок кінзи або петрушки;
– копчена паприка, сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Телятину нарізаємо як на відбивні та відбиваємо.
- Томати збиваємо в пюре, додаємо решту інгредієнтів, добре перемішуємо.
- Нарізаємо бекон.
- У велику ємність викладаємо телятину, заливаємо маринадом, зверху викладаємо бекон, потім знову шар телятини, маринаду та бекону. Накриваємо плівкою та заморожуємо на 5 годин.
- Перевертаємо ємність, щоб заготовка "випала" суцільним шматком, як торт.
- Пронизуємо шампурами, лише потім нарізаємо порціями.
- Смажимо на вогні до готовності.
Смачного!
Смакуємо традиції: як зробити смачні галушки з грибами.

