Смачний відпочинок без зусиль: швидкий та соковитий шашлик з курячого стегна
Смачний відпочинок без зусиль: швидкий та соковитий шашлик з курячого стегна

Смачний відпочинок без зусиль: швидкий та соковитий шашлик з курячого стегна

Курячий шашлик – це завжди смачно, ніжно й соковито, головне лише знайти правильний рецепт. 24 Канал пропонує зберегти один з них з інстаграму суперфіналістки "МастерШеф" Ольги Рябенко.

Рецепт шашлику з курячого стегна

  • Час: 35 хвилин + маринування
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм філе курячого стегна;
– 600 грамів бекону;
маринад:
– 2 цибулі;
– 1 столова ложка солі;
– 2 чайні ложки перцю;
– 2 чайні ложки спецій для барбекю;
– олія;
– чебрець або розмарин.

Приготування:

  1. Мʼясо ретельно відбийте, після чого додайте всі інгредієнти для маринаду.
  2. Добре перемішайте і залиште настоюватися на годину.
  3. На харчову плівку викладіть смужки бекону, поверх розподіліть замариноване мʼясо й загорніть рулетом, як показано у відео.
  4. Протягніть шампури крізь рулет і поріжте на окремі порції.
  5. Смажте 15 – 20 хвилин, поки не з’явиться рум’яна, апетитна скоринка.

Смачного!

Він роками не втрачає популярність: салат, який підійде до всього.

Источник материала
loader
loader