Натерти, нарізати чи прокрутити у мʼясорубці: як найкраще додавати цибулю у мʼясний фарш
Натерти, нарізати чи прокрутити у мʼясорубці: як найкраще додавати цибулю у мʼясний фарш

Натерти, нарізати чи прокрутити у мʼясорубці: як найкраще додавати цибулю у мʼясний фарш

Насправді спосіб додавання цибулі до мʼяса залежить від того, який фарш ви використовуєте. Як не наробити елементарних помилок та отримати ідеальний результат розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Скарбничка рецептів".

Як правильно додавати цибулю до фаршу

Якщо ваше мʼясо прокручене через мʼясорубку – те саме потрібно повторити й з цибулею. Овоч пустить багато соку, тож усі смакові відтінки ваших котлеток будуть дуже виразними.

Цибуля робить фарш смачним та соковитим / Фото Pixabay

Але коли ви робите рубані котлети, то в цьому випадку цибулю краще нарізати ножем. Яким розміром – залежить виключно від ваших вподобань. Під час приготування обовʼязково накрийте пательню кришкою. Так вони пропаряться, і ви позбудетеся неприємного хрускоту та присмаку сирої цибулі.

Ці прості підказки зроблять ваші котлети довершеними та подарують рідним особливі відчуття.

Інгредієнт, який з усього зробить шедевр: як зробити грибну пудру.

Источник материала
loader
loader