/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd717beeeb42816e437827a3c69764d18.jpg)
Ніякої мороки – змішав і готово: сир "Філадельфія" в домашніх умовах з 4 інгредієнтів
24 Канал з посиланням на ua.новини ділиться рецептом ідеального вершкового сиру. В результаті виходить близько 500 грамів готового продукту.
Вершковий сир
- Час: 12 годин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 400 грамів сметани 20%;
– 300 грамів йогурту;
– 0,5 чайної ложки лимонного соку;
– 1 чайна ложка солі.
Приготування:
- В сметану додайте натуральний йогурт без наповнювачів. Також додайте лимонний сік і сіль. Перемішайте до однорідної маси.
- На глибоку миску поставте сито, а в нього марлю. Викладіть масу з сиру, загорніть марлю. Зверху поставте тарілку, а на неї щось важке або чашку з водою. Помістіть на 12 годин в холодильник.
- Сироватка має повністю стекти – тоді сир буде готовий. При потребі можете ще трохи вичавити сироватку марлею.
Смачного!
Теж зробіть: намазка з варених яєць і тунця.

