/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F4ae923813287afebe27eb3cd84884a42.jpg)
Краще за лимонад та газовані напої: готуємо квас з бузини за рецептом предків
Бузина – це не лише яскравий смак, а й цілий набір цілющих властивостей. 24 Канал пропонує насолодитися смаком оригінального напою та відчути його життєздатну силу за рецептом порталу Shuba.
Рецепт бузинового квасу
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 3 літри
Інгредієнти:
– 3 літри холодної води;
– 200 грамів квітів бузини;
– 1 склянка цукру;
– 1 чайна ложка лимонної кислоти.
Приготування:
- У банку кладемо квіти бузини (мити не потрібно, інакше квас не гратиме).
- Засипаємо цукор та лимонну кислоту.
- Заливаємо холодною водою та добре перемішуємо.
- Ставимо в темне прохолодне місце як мінімум на 24 години.
- Потім проціджуємо напій у зручну пляшку.
- Подаємо охолодженим.
Смачного!
Його можна готувати одразу цілими тацями: найпростіший салат з крабовими паличками.

