/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fa51abf69d79760ef9f21913d4a6adea7.jpg)
І не треба довго морочитися: як смачно посмажити лисички з цибулею
Приготування лисок – це повна відсутність клопоту чи труднощів, лише кілька кулінарних махінацій та насолода результатом. Як швидко посмажити лисички з цибулею – розповідає 24 Канал.
Рецепт смажених лисичок
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 300 грамів лисичок;
– 1 цибуля;
– 1 зубчик часнику;
– 3 – 5 гілочок петрушки;
– 1 – 2 столові ложки вершкового масла;
– дрібка солі.
Приготування:
- Гриби миємо та нарізаємо. Цибулю шаткуємо, зелень та часник подрібнюємо ножем.
- Розігріваємо сковорідку та злегка обсмажуємо лисички з зеленню.
- Потім додаємо гриби, солимо і готуємо приблизно 20 хвилин, не забуваючи помішувати.
Смачного!
Краще за будь-який газований напій: як приготувати квас з бузини.

