Коли, як не в сезон: готуємо соковиту галету з томатами – добавки проситимуть ще не доївши
Коли, як не в сезон: готуємо соковиту галету з томатами – добавки проситимуть ще не доївши

Коли, як не в сезон: готуємо соковиту галету з томатами – добавки проситимуть ще не доївши

Ця ароматна випічка готується дуже просто, а щоразу дарує незабутні смакові враження. Рецептом галети з томатами та сиром ділиться 24 Канал з посиланням на ТікТок @annasimiachko.

Як спекти галету з томатами та сиром?

  • Час: 50 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:
– 200 грамів кисломолочного сиру;
– 1 яйце;
– 2 столові ложки сметани;
– 100 грамів рисового борошна;
– 100 грамів пшеничного борошна;
– 1 чайна ложка соди без гірки;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 100 грамів твердого сиру або сулугуні;
– 3 стиглі томати;
– 2 – 3 чайні ложки соусу песто;
– 1 жовток для змащування;
– спеції – на смак;
– оливкова олія.

Покроковий рецепт галети з томатами: дивіться відео

Приготування:

  1. Кисломолочний сир, яйце, сіль, сметану перетріть разом.
  2. Просійте борошно з содою і замісіть тісто руками. Воно буде трохи липнути, але згодом стане еластичним і м'яким. Залиште його на 15 хвилин відпочити.
  3. Далі присипте борошном пергамент, розкачайте тісто, розподіліть соус песто, натріть твердий сир і зверху щедро викладіть томати.
  4. Посипте спеціями – перцем, базиліком та іншим на смак. Полийте оливковою олією та змастіть краї жовтком.
  5. Поставте випікатися у духовку на 170 градусів на 25 хвилин. Як помітите рум'яну скоринку – готово.

Смачного!

Теж цікаво: як приготувати ліниві деруни.

Источник материала
loader
loader