Млинці з шинкою, сиром і авокадо: аромат такого перекусу притягне на кухню будь-кого
Млинці з шинкою, сиром і авокадо: аромат такого перекусу притягне на кухню будь-кого

Млинці з шинкою, сиром і авокадо: аромат такого перекусу притягне на кухню будь-кого

Млинці з шинкою, сиром та авокадо готуються легко, а результат вражає. Страва виглядає по-ресторанному, але без зайвих зусиль.Ідеальний варіант, коли хочеться чогось смачного, ситного й небанального на сніданок, перекус протягом дня чи легку вечерю.200 мл свіжого молока;100 г пшеничного борошна;2 яйця;2 ст. л. олії;сіль та перець до смаку;половина авокадо;сік половини лимона;150 г шинки;150 г сиру.Шинку та сир наріжте слайсами.Спочатку приготуйте млинцеве тісто. У мисці збийте яйця з дрібкою солі, додайте молоко та просіяне борошно.Наприкінці влийте столову ложку рослинної олії.Перемішайте до однорідності, щоб не залишилося грудочок. Дайте тісту постояти приблизно 20 хвилин.Змастіть сковорідку олією, налийте приблизно півтора ополоника тіста й випікайте товсті млинці з обох боків до рум'яності.М'якуш стиглого авокадо розімніть виделкою до стану пюре, додайте лимонний сік, трохи солі та перцю.Кожен млинець змастіть авокадовим пюре, зверху викладіть скибочки шинки та тертий або нарізаний сир.Згорніть млинці рулетом і наріжте порційними шматочками.

Джерело матеріала
loader