Простіше не буває: зефір без цукру з 2 інгредієнтів, який виходить з першого разу
Простіше не буває: зефір без цукру з 2 інгредієнтів, який виходить з першого разу

Простіше не буває: зефір без цукру з 2 інгредієнтів, який виходить з першого разу

Вам потрібні тільки яблучне пюре та желатин. Рецептом такого простого, але дуже смачного зефіру ділиться 24 Канал з посиланням на Новини.ю.інфо.

Як приготувати зефір з 2 інгредієнтів?

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 120 грамів яблучного пюре;
– 15 грамів желатину.

Приготування:

  1. Покладіть інгредієнти разом в каструлю та залиште набухати желатин. Вистачить 5 – 7 хвилин.
  2. Підготуйте водяну баню та поставте на неї каструлю. Помішуйте, щоб желатин рівномірно розчинився та розподілився. Тоді зніміть з вогню. Яблучна маса повинна охолонути до кімнатної температури.
  3. Переходьте до роботи міксером – збийте до утворення стійкої піни. Орієнтуйтеся за об'ємом, бо він повинен збільшитися приблизно в 4 – 5 разів.
  4. Форму вистеліть харчовою плівкою. Викладіть масу в неї та поставте в холодильник на 1 годину.
  5. Коли зефір застигне, тоді просто розріжте його на шматочки. Для апетитності присипте цукровою пудрою.

Смачного!

Теж приготуйте: глазуровані сирки по-домашньому.

Источник материала
loader
loader