/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fae3e4a5d69d15771ce75b63f5118cede.jpg)
Простіше не буває: зефір без цукру з 2 інгредієнтів, який виходить з першого разу
Вам потрібні тільки яблучне пюре та желатин. Рецептом такого простого, але дуже смачного зефіру ділиться 24 Канал з посиланням на Новини.ю.інфо.
Як приготувати зефір з 2 інгредієнтів?
- Час: 1 година 20 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 120 грамів яблучного пюре;
– 15 грамів желатину.
Приготування:
- Покладіть інгредієнти разом в каструлю та залиште набухати желатин. Вистачить 5 – 7 хвилин.
- Підготуйте водяну баню та поставте на неї каструлю. Помішуйте, щоб желатин рівномірно розчинився та розподілився. Тоді зніміть з вогню. Яблучна маса повинна охолонути до кімнатної температури.
- Переходьте до роботи міксером – збийте до утворення стійкої піни. Орієнтуйтеся за об'ємом, бо він повинен збільшитися приблизно в 4 – 5 разів.
- Форму вистеліть харчовою плівкою. Викладіть масу в неї та поставте в холодильник на 1 годину.
- Коли зефір застигне, тоді просто розріжте його на шматочки. Для апетитності присипте цукровою пудрою.
Смачного!
Теж приготуйте: глазуровані сирки по-домашньому.

