/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F5fa07fc9b1095211c19844a93e145c16.jpg)
Цей секрет змінює все: варена картопля буде смачної як ніколи – хитрість із сіллю
Зварити картоплю – справа не хитра, а ось зробити шедевр навіть з такої простої страви – тут вже потрібна майстерність та підказка досвідчених кулінарів. Який секрет допоможе вам досягнути успіху – розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.
Як перетворити варену картоплю на шедевр?
Як пояснює Гордон Рамзі та його колега, вся справа – у солі. Зазвичай ми додаємо у воду лише дрібку, але це поширена помилка.
Насправді ж вода для варіння картоплі повинна бути "солона, як море". Варто зварити картоплю у правильний спосіб – і тоді не доведеться додавати ані масло, ані вершки.
Скільки солі потрібно додавати у воду?
Тут формула проста: одна столова ложка на літр води. Так, це виглядає занадто, але воду ви їсти не будете, а сіль якраз проникне всередину картоплі і зробить її просто неймовірною.
Будуть "як на базарі": простий рецепт улюблених чебуреків.

