Вийде ще смачнішою за просто відварену: з чим приготувати молоду картоплю
Вийде ще смачнішою за просто відварену: з чим приготувати молоду картоплю

Вийде ще смачнішою за просто відварену: з чим приготувати молоду картоплю

Ця страва допоможе, якщо потрібно приготувати щось смачне і ситне для всієї родини нашвидкуруч

Молода картопля — це один із найулюбленіших сезонних овочів, який славиться своєю ніжною текстурою та солодкуватим смаком. Найчастіше її запікають із травами, смажать на пательні або відварюють у мундирі.

Але сьогодні ми пропонуємо приготувати ще смачніший варіант — ароматну молоду картоплю з куркою, запечену до рум’яної скоринки. Така страва не потребує складних інгредієнтів, а результат обов’язково потішить всю родину. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "an.cookbook".

Як приготувати молоду картоплю з куркою

Інгредієнти:

  • молода картопля – 800 г;
  • цибуля – 1–2 шт.;
  • сметана – 120 г;
  • куряче філе – 1 шт.;
  • сіль – за смаком;
  • копчена паприка – за смаком;
  • кріп – за смаком.

Кроки приготування:

Відварити молоду картоплю до готовності.

Нарізати цибулю та куряче філе кубиками.

Обсмажити цибулю з куркою до золотистого кольору.

Додати сіль, копчену паприку та сметану, перемішати.

Додати до сковорідки варену картоплю, об’єднати всі інгредієнти.

Посипати подрібненим кропом і подавати до столу.

Джерело матеріала
loader
loader