Такий і в ресторані не подадуть: запікаємо кабачок з сиром та червоною рибою
Такий і в ресторані не подадуть: запікаємо кабачок з сиром та червоною рибою

Такий і в ресторані не подадуть: запікаємо кабачок з сиром та червоною рибою

За лічені хвилини ви можете приготувати страву, яка стане зіркою навіть святкового застілля. З начинкою можна експериментувати на свій смак – результат все одно вийде досконалим. 24 Канал пропонує перевірити це з рецептом Ольги Рябенко, яким вона поділилася у своєму інстаграмі.

Як приготувати кабачки з сиром та червоною рибою?

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 2 кабачки;
– 200 грамів твердого сиру;
– 100 грамів пармезану;
– 2 столові ложки олії з травами;
начинка:
– крем-сир;
– слабосолона червона риба;
– шпинат;
– помідори черрі.

Приготування:

  1. Наріжте кабачки тоненькими пластинами.

  2. Викладіть скибочки на деко, застелене пергаментом. Посипте тертим твердим сиром і пармезаном.

  3. Збризніть зверху олією з ароматними травами. Запікайте в духовці за температури 180 градусів приблизно 15 – 20 хвилин.

  4. Дайте кабачкам охолонути 5 хвилин, щоб легше було згортати.

  5. Додайте начинку та обережно загорніть у рулет.

  6. Наріжте порційними шматками і подавайте.

Смачного!

Талії точно не зашкодять: оригінальні оладки з кабачками.

Источник материала
loader
loader