/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F3488956d8561db098fb28cdfd1f36af4.jpg)
Тонкі млинці "3 склянки", які не рвуться: за цим рецептом вийдуть навіть у чайників
Тут на кулінарну арену виходить знаменитий рецепт млинців "Три склянки", які славляться своєю тонкістю. Як їх приготувати, розповідає 24 Канал з посиланням на фудблогерку @polli_cooking.
Як приготувати тонкі млинці "Три склянки"?
- Час: 35 хвилин
- Порції: 10
Інгредієнти:
– 2 яйця;
– дрібка солі;
– 2 чайні ложки цукру;
– 1 склянка молока;
– 1 склянка борошна;
– 1 склянка окропу;
– 3 столові ложки рослинної олії.
Приготування:
- Змішайте яйця, сіль, цукор, пів склянки молока і пів склянки борошна.
- Додайте залишок молока і борошна – перемішайте і влийте окріп. Наприкінці – олію, перемішайте.
- Смажте млинці на розігрітій сковороді на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків. Подавайте з улюбленими джемами та фруктами.
Смачного!
Цікаво: як приготувати сирники без борошняного присмаку.

