Страва, яку захочеться повторити: соковита запіканка з кукурудзи та сиру
Страва, яку захочеться повторити: соковита запіканка з кукурудзи та сиру

Страва, яку захочеться повторити: соковита запіканка з кукурудзи та сиру

Ця страва з кукурудзи ідеально смакуватиме як самостійно, так і як доповнення до гарніру. Рецептом запіканки з кукурудзи ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba.

Як зробити запіканку з кукурудзи?

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 5

Інгредієнти:
– 4 яйця;
– 2 томати;
– 300 грамів консервованої кукурудзи;
– 4 столові ложки борошна кукурудзяного;
– 125 грамів твердого сиру;
– 1 чайна ложка карі;
– сіль, перець чорний – на смак.

Приготування:

  1. Поріжте помідори навпіл, вийміть насіння та наріжте м'якуш кубиками. Відцідіть рідину з кукурудзи. Сир натріть на великій тертці.
  2. З'єднайте кукурудзу, помідори, натертий сир та карі-порошок у великій мисці. Всипте борошно до суміші, ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
  3. Додайте яйця, посоліть та поперчіть на смак. Добре перемішайте ложкою або вінчиком.
  4. Застеліть форму для запікання пергаментом і викладіть туди масу. Випікайте у розігрітій до 160 – 170 градусів духовці близько 30 хвилин. Поверхня має стати золотистою та пружною. Дайте охолонути і нарізайте.

Смачного!

Теж приготуйте: омлет у лаваші з оригінальною начинкою.

Источник материала
loader