Щоб була смачною та не розварилася: як варити кукурудзу з маслом
Щоб була смачною та не розварилася: як варити кукурудзу з маслом

Щоб була смачною та не розварилася: як варити кукурудзу з маслом

Варена кукурудза – одна з найпростіших страв, однак навіть її можна вдосконалити за допомогою нехитрих маніпуляцій. 24 Канал радить випробувати спосіб приготування вареної кукурудзи з молоком і маслом, яким поділився портал "Час дій".

Як зварити кукурудзу з маслом та молоком?

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 4 качани кукурудзи;
– 2 склянки молока (3,2%);
– 120 грамів вершкового масла;
– 1 літр води;
– по дрібці солі та цукру.

Приготування:

  1. Качани очищаємо від листя та миємо під проточною водою.
  2. Воду доводимо до кипіння на середньому вогні, додаємо в неї решту інгредієнтів і добре перемішуємо. Знову чекаємо закипання та кладемо кукурудзу.
  3. Варимо 20 – 25 хвилин, потім вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою та залишаємо ще на 10 хвилин, щоб кукурудза ввібрала більше молока.

Смачного!

Не кабачки, а скарб: рецепт закуски, яку зʼїдають в одну мить.

Источник материала
loader
loader