Точнісінько як у дитинстві: рецепт неймовірно пухких оладок від переможниці "МастерШеф"
Точнісінько як у дитинстві: рецепт неймовірно пухких оладок від переможниці "МастерШеф"

Точнісінько як у дитинстві: рецепт неймовірно пухких оладок від переможниці "МастерШеф"

Секрет вдалих оладок – "відпочинок" тіста. Зазвичай їх смажать одразу, але тоді результат виходить не такий ідеальний, як хотілося б. 24 Канал пропонує зробити найкращі оладки за рецептом переможниці "МастерШеф" Валерії Матрохіної, яким вона поділилася у своєму інстаграмі.

Як приготувати пухкі оладки як у дитинстві?

  • Час: 20 хвилин + настоювання тіста
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 300 мілілітрів кефіру;
– 1 яйце;
– 2 столові ложки цукру;
– 250 грамів борошна;
– 1 чайна ложка соди;
– пів чайної ложки солі.

Приготування:

  1. Кефір злегка нагріваємо.
  2. Яйце збиваємо з цукром та сіллю до світлої піни. Додаємо кефір та перемішуємо до однорідності.
  3. Просіюємо борошно з содою та замішуємо тісто. Накриваємо його рушником та залишаємо на 30 хвилин "відпочити".
  4. Викладаємо оладки на сковорідку ложкою та смажимо з двох боків до золотистості. Тісто забираємо з країв, щоб залишити бульбашки повітря всередині.
  5. Викладаємо оладки на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.
  6. Подаємо зі сметаною або улюбленим варенням.

Смачного!

Частина української культури: як приготувати легендарну кашу "Зозуля".

Источник материала
loader
loader