/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Faf165e9cd770c7200cd6cce5d99ec1ee.jpg)
Ніжність у кожному шматочку: пиріг з сиром та грушею – наче з вітрини дорогої кондитерської
Грушу не надто часто використовують у приготуванні пирогів, а для цього кращої опції просто не знайти. 24 Канал пропонує насолодитися ніжним та оригінальним пирогом з рецептом порталу "На пенсії".
Як приготувати ніжний сирний пиріг з грушею?
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 180 грамів кисломолочного сиру;
– 1 яйце;
– 50 грамів рисового борошна;
– дрібка солі;
– дрібка ваніліну;
– 200 грамів груші;
– 10 грамів волоських горіхів;
– 20 грамів меду;
– 120 грамів камамберу.
Приготування:
- Змішайте сир, яйце, рисове борошно, сіль та трішки ваніліну, замісивши однорідне тісто.
- Вилийте тісто у форму для запікання, попередньо змащену маслом.
- Камамбер наріжте тонкими пластинками завтовшки близько пів сантиметра.
- Груші помийте, розріжте навпіл, приберіть серцевину й наріжте такими ж скибочками, як сир.
- Чергуйте сир та грушу і викладіть їх на тісто.
- Зверху посипте пиріг подрібненими волоськими горіхами й злегка полийте медом.
- Випікайте 30 хвилин при 190 градусах.
Смачного!
Є смаколики, рецепт яких запамʼятовуєш одразу. Наприклад, торт "Три склянки" точно стане для вас відкриттям та буде частим гостем на вашому столі.

