Лаваш і поруч не стоїть: рецепт смачного рулету з популярного овоча
Лаваш і поруч не стоїть: рецепт смачного рулету з популярного овоча

Лаваш і поруч не стоїть: рецепт смачного рулету з популярного овоча

Рулет зʼїдять за лічені хвилини.
Час приготування:
40 хв
Час на підготовку:
20 хв
Порції
8 порції
Кухня
Інтернаціональна

Кабачки - досить популярний літній овоч серед українців. Хоч і сезон кабачків поступово закінчується, Главред рекомендує "застрибнути" у крайній вагон та приготувати неймовірно смачний рулет з цього овоча.

Простим рецептом кабачкового рулету поділилася кулінарний блогер @zhuravlina_cooking у Instagram.

Інгредієнти для кабачкової основи:

Для начинки вам знадобиться:

Спершу добре помийте кабачки та натріть овочі на крупній тертці, сюди ж додайте 1 чайну ложку солі. Залиште на 15 хвилин, щоб зайва рідина відділилася.

Далі слід добре відтиснути рідину з кабачків, додати яйця, борошно, сметану, сіль і все ретельно перемішати.

Після на деко розстеліть пергамент та змастіть його олією. на пергамент тонким шаром викладіть кабачкове тісто. Основу рулета помість у розігріту духову шафу.

Випікати потрібно приблизно 25 хвилин при температурі 200 °C. Після цього корж охолодіть до кімнатної температури.

Для начинки натріть плавлені сирки або сулугуні сир, додайте часник, майонез або майонез наполовину зі сметаною, кріп і все ретельно перемішайте.

Далі на готовий та охолоджений корж викладіть тонким шаром начинку, сюди ж наріжте помідори та все щільно заверніть.

Рулет потрібно обгорнути харчовою плівкою та помістити у холодильник мінімум на 1,5 - 3 години.

Смачного!

Як приготувати кабачковий рулет - дивіться відео:

Інші рецепти:

Про джерело: zhuravlina_cooking

zhuravlina_cooking - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На zhuravlina_cooking підписані понад 109 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader