Кацурін показав, як смачно зварити раки: все вирішує один секретний інгредієнт
Кацурін показав, як смачно зварити раки: все вирішує один секретний інгредієнт

Кацурін показав, як смачно зварити раки: все вирішує один секретний інгредієнт

Відомий шеф Михайло Кацурін показав, як можна перетворити варених раків на витвір кулінарного мистецтва. 24 Канал пропонує скористатися рецептом та секретним інгредієнтом, якими він поділився у своєму ТікТок.

Чому вода для раків повинна бути солоною?

Мʼясо рака надійно захищає панцир, тому солити воду потрібно з запасом. Найменша пропорція – 1 столова ложка солі на літр води, розповідає портал Cookfood.

Як смачно зварити раків?

  • Час: 1 година
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 4 кілограми живих раків;
– 800 грамів вершкового масла;
– сіль;
– 4 кукурудзи;
– букет трав та зелені;
– 300 грамів меду;
– 2 моркви;
– 2 часники;
– 2 лимони;
– горошок та лавровий лист.

Приготування:

  1. Спершу доведіть воду до кипіння, добре посоліть і зваріть у ній бульйон із овочів, спецій та зелені.
  2. Потім опустіть раків і готуйте їх ще близько 15 хвилин.
  3. Наприкінці додайте щедрий шматок вершкового масла та зніміть страву з плити або вогню.

Смачного!

Що подати з раками?

  • Свіжий салат – це завжди гарна ідея для будь-якої трапези.
  • А коли він ще й ситний, то задоволення зростає у рази.
Джерело матеріала
loader
loader