/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F63dea7d0ba6866824730e34aa3c82865.jpg)
Осіння страва, яка стане родзинкою на столі: неймовірний рецепт гарбузового супу
Шукаєте рецепт смачної осінньої страви? Тут ви знайдете те, що треба. Що може бути кращим восени за легкий та корисний гарбузовий суп. Це ніжна страва, яка сподобається і дорослим, і дітям.
Рецептом поділилася відома українська фудблогерка Вікторія Ускова. Ніжна консистенція, яскравий колір, приємний аромат та неперевершений смак здивують ваші смакові рецептори.
Гарбузовий суп - інгредієнти
Для приготування гарбузового супу вам знадобиться:
Як приготувати гарбузовий суп
Спершу потрібно добре вимити та почистити овочі. Їх потрібно нарізати великими шматочками. Нарізані овочі слід розкласти на деко, полити оливковою олією та відправити у духовку для запікання. Готувати їх слід 25-30 хвилин при температурі 200°C.
Овочі потрібно перекласти у глибоку посудину та додати туди бульйон чи воду. Все слід гарненько перебити у пюре. До крем-супу слід додати йогурт. Його також можна замінити сметаною. Також не потрібно забувати про спеції.
Ваша страва готова. Її можна подавати на стіл з грінками чи насінням, попередньо підігрівши крем-суп.
Дивіться відео з рецептом гарбузового крем-супу:
Вас також зацікавить:

