/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Feec4376d7acd91162f34d44d9cbb6dfb.jpg)
Незвично як для її віку: який улюблений перекус у принцеси Шарлотти
У доньки Кейт Мідлтон та принца Вільяма є улюблений снек, який дійсно може здивувати. Про це пише 24 Канал із посиланням на Mirror.
Що любить їсти принцеса Шарлотта?
Про смакові вподобання своєї доньки розповіла Кейт Мідлтон. За її словами, принцеса Шарлотта любить їсти оливки. Часто діти її віку обходять стороною такі продукти, проте вона дійсно полюбляє їх.
Принцеса Шарлотта любить їсти оливки / Фото Pexels
Оливки, звісно, не можна вважати повноцінною стравою, однак вони можуть бути хорошим перекусом. Гастрономічні звички членів королівської родини завжди залишають у центрі уваги. Це не дивно, адже іноді вони можуть здивувати.
У монаршій родині Великої Британії діють навіть певні заборони на продукти. Наприклад, королю Чарльзу ІІІ заборонено їсти часник. Крім цього, також вся сім'я не вживає фуа-гра через жорстоке поводження з качками, яких вирощують для приготування цієї страви.
Який улюблений сніданок короля Великої Британії?
Король Чарльз ІІІ на сніданок обирає домашній хліб, свіжі фрукти та фруктові соки, зокрема щоденно просить дві сливи, але з'їдає лише одну, мовиться у виданні Express.
Коли ж кухар вирішив відправити йому всього одну сливу, то він попросив додати ще одну.
Що любить їсти Кейт Мідлтон?
- Зовсім не секрет, що Кейт Мідлтон любить готувати, проте деякі страви вона все частіше обирає у закладах. Улюбленою їжею, яку вона найчастіше замовляє є карі з куркою.
- Воно має особливий насичений вершковий смак через секретний інгредієнт – коксове молоко.
- Водночас Кейт Мідлтон розповіла. що загалом надає перевагу гострим стравам, а карі навіює їй також ностальгію.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F84ed58f6aadd089fbbdc0da80a4de418.jpg)
Готуємо полуницю до зими: як правильно “закутати” її, щоб вона витримала морози
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F1ffd07f426ac2e028357b6445ecb433e.jpg)
Смак давньої історії: як приготувати автентичний український калинник
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd819fbfa8a6ea920a67f3223a58724a6.jpg)
Найстрашніший вулкан XX століття: що це за гора Лассен, яку підкорив 85-річний Чак Норріс
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F8cc56f672e1247f0af7dd62b56d6b400.jpg)
Як зберегти перець соковитим до самої весни: прості секрети господинь
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F9946f73050c16c4a98da9057be64f447.jpg)
Красиво, що аж моторошно: три замки України, в яких можна зустріти привидів
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Ff1c55968f8560828925b4da6decb8398.png)
Крики та стогін під час сексу: коли вони додають жару, а коли лише псують момент
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F1a0096a075554059d8a6894683b99a11.jpg)