/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F65c82d6b0f8e5f7828d3dbfab98740bc.jpg)
Так ви ще вівсянку не готували: секретний спосіб, який розповів колишній шеф принцеси
Королівська їжа – це не завжди червона ікра чи вишукані страви. Радше йдеться про вміння перетворити на шедевр навіть елементарні речі, і принцеса Діана це чудово вміла, розповідає 24 Канал з посиланням на Food and Wine.
Як принцеса Діана готувала вівсянку?
Колишній шеф принцеси Діани Даррен Макгреді розповів, що принцеса Діана часто їла вівсянку на сніданок. Однак перед приготуванням потрібно було обовʼязково замочити вівсянку в апельсиновому соку.
Вона дізналася про цей спосіб приготування вівсянки у лікарні в Швейцарії. Після того вона їла тільки таку вівсянку,
– розповів Макгреді.
Принцеса Діана не боялася експериментувати / Фото Getty Images
Хто вигадав замочувати вівсянку в апельсиновому соку?
Цей винахід належить швейцарському лікареві Максиміліану Бірчеру-Бреннеру, розповідає EatingWell. Усе, що потрібно – залляти вівсянку на ніч соком, а зранку додати йогурт та інші улюблені інгредієнти, хоча в оригінальному рецепті спочатку була вода.
До речі, Бірчер-Бреннер планував, що ця вівсянка буде перекусом, однак тут перемогла британська манера вживати її на сніданок.
