Насолода в кожному шматочку: готуємо шарлотку з яблук з Лілією Цвіт
Насолода в кожному шматочку: готуємо шарлотку з яблук з Лілією Цвіт

Насолода в кожному шматочку: готуємо шарлотку з яблук з Лілією Цвіт

Ця випічка знайома кожному з дитинства, адже це один з перших смаколиків, які нам готували мами. 24 Канал пропонує нагадати цей чудовий смак за рецептом Лілії Цвіт, який також передала їй мама, про що вона розповіла на своєму ютуб-каналі.

Пам'ятайте!

Яйця для бісквіта повинні бути кімнатної температури, а тісто не потрібно замішувати надто довго, інакше воно втратить свою пишність, радить портал Переяслав.City.

Як приготувати шарлотку з яблуками за рецептом Лілії Цвіт?

  • Час: 1 година
  • Порцій: 40 хвилин

Інгредієнти:
тісто:
– 6 яєць;
– 200 грамів цукру;
– 1 пачка ванільного цукру;
– 1 чайна ложка соди;
– 1 столова ложка оцту;
– 200 грамів борошна;
начинка:
– 800 грамів очищених яблук;
– 1 чайна ложка кориці;
– 30 грамів манки.

Приготування:

  1. Яблука очистіть від шкірки та наріжте пластинками завтовшки близько одного сантиметра.
  2. Посипте їх чайною ложкою кориці та манкою, добре перемішайте, щоб шматочки вкрилися тонким шаром манки.
  3. Для тіста збийте яйця з цукром і ванільним цукром міксером, доки не утвориться світла й пишна маса.
  4. Додайте соду, погашену оцтом, і всипте борошно.
  5. Замішайте тісто на низьких обертах міксера до однорідності.
  6. Форму для випічки змастіть вершковим маслом і викладіть на дно підготовлені яблука.
  7. Залийте яблука бісквітним тістом.
  8. Випікайте шарлотку при температурі 170 градусів приблизно 40 хвилин, доки вона не стане золотистою.

Смачного!

Що ще смачненького спекти для рідних?

  • Поки триває сезон – обов'язково спробуйтезапіканку з гарбуза та сиру.

  • Вона виходить такою ніжною та витонченою, що позмагається з будь-яким тортом.

Источник материала
loader
loader