Такою смачною ви її ще не їли: шарлотка з журавлиною, за яку ви полюбите осінь
Такою смачною ви її ще не їли: шарлотка з журавлиною, за яку ви полюбите осінь

Такою смачною ви її ще не їли: шарлотка з журавлиною, за яку ви полюбите осінь

Шарлотка з журавлиною – це осінній хіт, від якого ви точно будете у захваті. Цей смаковий акцент подарує світлі відчуття, саме те, що потрібно у дощові дні, розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.

Не пропустіть!

Для найкращого результату ретельно підберіть ягоди журавлини. Вони повинні бути пухкими та округлої форми, а колір – насичено-червоний, радить портал "На пенсії".

Як зробити шарлотку з журавлиною?

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порцій: 5

Інгредієнти:
– 200 мілілітрів кефіру;
– 1 склянка цукру;
– 2 склянки борошна;
– 100 мілілітрів рафінованої олії;
– 7 грамів розпушувача;
– 100 грамів журавлини;
– 2 яблука Гала;
– цукрова пудра до смаку.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. Підготуйте форму для випікання з бортиками. Змастіть її олією та злегка присипте борошном.
  3. Очистьте яблука від шкірки та серцевин, наріжте їх тонкими скибочками.
  4. Журавлину промийте під холодною водою й обсушіть паперовими рушниками.
  5. У великій мисці просійте борошно разом із розпушувачем. В окремій посудині збийте яйця, з’єднайте їх із кефіром і влийте суміш до борошна.
  6. Додайте олію та перемішайте все до однорідної консистенції. У підготовлену форму налийте половину тіста, зверху викладіть яблука, потім вилийте решту тіста й розподіліть по поверхні журавлину.
  7. Злегка струсіть форму, щоб тісто рівномірно розтеклося між фруктами та ягодами.
  8. Поставте пиріг у розігріту духовку й випікайте приблизно 60 хвилин.
  9. Перед подачею посипте шарлотку цукровою пудрою.

Смачного!

Що ще приготувати до чаю?

  • Кориця – головний елемент осіннього сезону, тож варто спекти ароматні булочки з цим інгредієнтом.

  • Сінабони – це не єдина опція, ви можете розглянути ще кілька варіантів.

Источник материала
loader
loader