Іншого перекусу ви тепер навіть не визнаватимете: готуємо паштет з оселедця та плавленого сиру
Іншого перекусу ви тепер навіть не визнаватимете: готуємо паштет з оселедця та плавленого сиру

Іншого перекусу ви тепер навіть не визнаватимете: готуємо паштет з оселедця та плавленого сиру

Оселедець – це завжди смачно, і маринувати його з цибулею є далеко не єдиним способом надати йому особливого акценту. 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу Shuba та на деякий час зовсім забути про інші паштети або намазки.

Як зробити намазку з оселедця?

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 5

Інгредієнти:
– 100 грамів філе оселедця;
– 100 грамів плавленого сиру;
– 2 моркви;
– 2 зубчики часнику;
– кілька стебел зеленої цибулі;
– 1 пучок кропу;
– 30 грамів волоських горіхів.

Приготування:

  1. Моркву відваріть завчасно. Дайте їй повністю охолонути, після чого очистьте та наріжте кружальцями.
  2. Підготуйте зелень: кріп і зелену цибулю помийте, обсушіть і довільно посічіть.
  3. Часник очистьте й розділіть на дві частини.
  4. Філе оселедця наріжте, а волоські горіхи подрібніть.
  5. Перекладіть у чашу блендера моркву, оселедець, плавлений сир, часник, зелень і горіхи.
  6. Подрібніть до однорідної консистенції.

Як вибрати оселедця?

Колір свіжого оселедця повинен бути світло-рожевим, без жовтих відтінків. Розсіл, в якому зберігається риба, теж повинен бути прозорим, без каламуті, наголошує портал Przyslij przepis.

Якщо купуєте цілу рибу, то краще купувати з товстою спинкою та головою – це дозволить краще оцінити її свіжість. А ще звертайте увагу на розмір тушок, адже більші зазвичай жирніші.

Чим ще можна перекусити?

  • Можна приготувати сирники без сиру – це дуже смачно та оригінально.

  • Або ж можна піти легшим шляхом та зробити смачну намазку з яйця та плавлених сирків.

Источник материала
loader